Över 20 års erfarenhet

A-Bas är ett rutinerat assistansföretag. Vi hjälper personer och familjer som lever med någon med en permanent funktionsnedsättning. Vi erbjuder gemenskap och praktisk hjälp till Dig som söker vårt stöd och A-Bas har som mål att anställa utvalda assistenter som passar till både nya och gamla kunder. A-Bas har över 20 års erfarenhet av att underlätta vardagen för funktionsnedsatta barn, ungdomar och vuxna. Våra medarbetare har också egna erfarenheter av funktionsnedsättning i familjen. Deras bakgrund och erfarenheter är en viktig tillgång i vår målsättning att erbjuda kompetent hjälp med mänsklig värme.

Vi talar: Svenska, Engelska, Arabiska, Kurdiska, Persiska, Bosniska, Serbokroatiska och Polska

Bakgrund

Verksamhetsansvarig på A-Bas är Marjut Mansouri. Hon har ett förflutet i Föreningen “Rörelsehindrade Barn och Ungdomar” i Malmö stad (RBU) och i mer än 40 år har hon tagit omhand om sin dotter med funktionsnedsättning. Med den erfarenheten och tillsammans med andra föräldrar skapades det ett behov av förändring. Det resulterade i att hon bedrev ett hårt arbete för att få politiker och tjänstemän att frångå hemtjänsten.

När sen LSS infördes bestämde sig Marjut, i samråd med andra föräldrar, att starta ett företag 1994. A-Bas Malmö HB skapades och har som syfte att underlätta för personer med funktionsnedsättning. A-Bas ger professionell erfarenhetsbaserad hjälp samt anordnar allt det administrativa. A-Bas bedrivs med ett stort hjärta, något vi vill förklara med det stora personliga engagemanget och den speciella omtanken för våra brukare och assistenter.

På vårt kontor så finns kunnig personal inom ekonomi och administration och tillgång till psykolog och sjukgymnast finns. Allt för att underlätta dina behov.

Vi som finns på kontoret:

Marjut Mansouri

Verksamhetsansvarig

Fatma Mansouri

fatma@a-bas.se

Nesrin Rahbi

Kundansvarig

Daniel Rahbi

Dataskyddsombud

Daniel@a-bas.se

 

Rukhaya Al Kuraiti

Administratör

Rukhaya@a-bas.se

 

Ekonomikontoret

Dany Moussa

Utbildningsansvarig/Skyddsombud

Dominik Kazimierczak

Sjukgymnast

Olof Risberg

Psykolog

Hashim Alward

Kontaktperson Arabiska

Emine Mulaj

Kontaktperson Balkan

Zbigniew Graczyk

Kontaktperson Polska